Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou-děkuji labuznik.com

0.0
Kuřecí ragú s houbami a omáčkou-děkuji labuznik.com

Potřebné ingredience

Ingredience •600 g kuřecích prsíček •2 lžíce přepuštěného másla •1 cibule •600 g různých hub •200 g smetany •sůl •pepř •1/2 svazku zelené petrželky •šťáva z 1/2 citronu Doporučená příloha •Podáváme s houskovými knedlíky.

Postup přípravy

Postup
1. Kuřecí maso omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na kostičky. Na 1 lžici přepuštěného másla ho ze všech stran opečeme. Vyjmeme z kastrolu a uložíme do tepla.

2. Cibuli oloupeme, nakrájíme a na zbytku přepuštěného másla necháme zesklovatět.

3. Houby očistíme, omyjeme, osušíme a větší rozkrájíme. Přidáme je k cibuli do kastrolu a za stálého míchání prudce opečeme.

4. Přidáme kuřecí maso a vše zalijeme smetanou. Osolíme, opepříme a 10 min. dusíme.

5. Petržel omyjeme, osušíme, jemně nasekáme a přimícháme k ragú. Dosolíme a ochutíme citronovou šťávou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlasta33 23. 4. 2012, 14:04
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie