Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Zapečený pangas se zeleninou a kuskusem

0.0
Zapečený pangas se zeleninou a kuskusem

Potřebné ingredience

mražený pangas, cibule, olivový olej, citron, koření na ryby, mražená nebo čerstvá zelenina, sýr dle chuti, sůl, kuskus

Postup přípravy

Je to velmi jednoduché a rychlé jídlo na přípravu :-)

Pangas nemusí být rozmzažený ...

Do zapékací mísy vložím nakrájenou cibuli, mraženou zeleninu dle vlastního výběru. Minule jsem použila čerstvou cuketu s rajčátky a taky moc dobé.
Na to dám omytého pangase, posolím, pokapu citronovou šťávou a olivovým olejem a na konec posypu kořením na ryby.
Nemusím podlévat vodu, pangas pustí šťávy hodně.
Dám zapéct cca na 25 až 30 minut a nakonec ještě položím plátky sýra (my dáváme Krolewski) a dám ještě zapéct.

Jako přílohu děti milují kuskus, který dělám podle návodu na krabičce.

DOBROU CHUŤ!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jbanca 2. 10. 2012, 8:19
Myslíte někdy, když jíte rybu Pangasius, nad tím co je to vlastně zač? Proč už nikdy nejíst Pangasius!? Pangasius je sladkovodní ryba a chová se v deltě Mekongu, obsahuje méně jodu. Mekong stahuje všechnu špínu z Thajska, Vietnamu a Laosu a navíc je to řeka, která posbírala všechnu špínu ve válce USAxVIETNAM, aby toho ještě nebylo málo tak do ní stékají odpady s továren. Navíc je do Evropy dovezená přes půl planety, tudíž zjevně nebude čerstvý. Všichni si jí mohou jen vynachválit, protože nemá kosti! To protože je plná vody (obsahuje 50% a vice vody). Navíc nikdo ani pořádně neví čím je krmena, zjevně to nebude nic dobrého...................to jsem si přečetla a od té doby pangase nee-
mimicek 1. 6. 2012, 14:24
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie