Kuře pana faráře
Potřebné ingredience
4 kuřecí řízky, 500g kuřecích jater, cibule, 1/4l smetany, sůl, pepř, kari koření, hladká mouka na zahuštění, olej
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme pokrájené kuřecí maso a osmahneme. Osolíme, opepříme a okořeníme. Potom mírně podlijeme a dusíme asi 20minut. Kuřecí játra také nakrájíme a přidáme k masu. Podlijeme dalším šálkem vody a ještě chvíli dusíme. Nakonec přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali asi lžíci hladké mouky. Necháme provařit.
Podáváme s malými bramboráčky.
Podáváme s malými bramboráčky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé