Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kuře pana faráře

0.0
Kuře pana faráře

Potřebné ingredience

4 kuřecí řízky, 500g kuřecích jater, cibule, 1/4l smetany, sůl, pepř, kari koření, hladká mouka na zahuštění, olej

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme pokrájené kuřecí maso a osmahneme. Osolíme, opepříme a okořeníme. Potom mírně podlijeme a dusíme asi 20minut. Kuřecí játra také nakrájíme a přidáme k masu. Podlijeme dalším šálkem vody a ještě chvíli dusíme. Nakonec přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali asi lžíci hladké mouky. Necháme provařit.
Podáváme s malými bramboráčky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie