(recept
si oblíbilo 42 návštěvníků)
Azu po tatarsku
Potřebné ingredience
asi 600g hovězího masa(zadní ale já kupuji hrudí bez kosti-je levnější),2 lžíce hl.mouky,2 cibule,olej,100g rajského protlaku,1 bobkový list,sůl,0,6l vývaru(dělám si z masoxu),4 sterilované okurky
Postup přípravy
Maso si nakrájím na nudličky,osolím (kdo chce ještě opepří,já ne) .Na oleji nechám zesklovatět cibulku nakrájenou na kolečka ,přidám maso a společně opeču.Zapráším moukou,krátce osmahnu přidám rajský protlak a zaliji vývarem,přidám bobkový list - pak vše dusím do změknutí masa.(může se též dělat v papiňáku-pro urychlení).Když je maso měkké přidám okurky nakrájené také na nudličky a ještě chvíli podusím.Výborně chutná s dobrou dušenou rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sekaček
(upraveno)
31. 10. 2013, 18:56
a je tu ještě jeden ten máme oblíbený mi jelikož manžel nemá rád rajčata v jakékoliv podobě tak si děláme už léta podle tohoto receptu i návštěvy ho milují a vyžádají hlavně můj brácha skuste doporučuji http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=26613
manhartici
(upraveno)
26. 6. 2012, 14:05
recept už tu je http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=71054&user=187876
ONdráčci
(upraveno)
25. 6. 2012, 18:05