Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 42 návštěvníků)

Azu po tatarsku

0.0
Azu po tatarsku

Potřebné ingredience

asi 600g hovězího masa(zadní ale já kupuji hrudí bez kosti-je levnější),2 lžíce hl.mouky,2 cibule,olej,100g rajského protlaku,1 bobkový list,sůl,0,6l vývaru(dělám si z masoxu),4 sterilované okurky

Postup přípravy

Maso si nakrájím na nudličky,osolím (kdo chce ještě opepří,já ne) .Na oleji nechám zesklovatět cibulku nakrájenou na kolečka ,přidám maso a společně opeču.Zapráším moukou,krátce osmahnu přidám rajský protlak a zaliji vývarem,přidám bobkový list - pak vše dusím do změknutí masa.(může se též dělat v papiňáku-pro urychlení).Když je maso měkké přidám okurky nakrájené také na nudličky a ještě chvíli podusím.Výborně chutná s dobrou dušenou rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sekaček 31. 10. 2013, 18:56
:-p a je tu ještě jeden ten máme oblíbený mi jelikož manžel nemá rád rajčata v jakékoliv podobě tak si děláme už léta podle tohoto receptu i návštěvy ho milují a vyžádají hlavně můj brácha (hotdog) skuste doporučuji http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=26613
manhartici 26. 6. 2012, 14:05
ONdráčci 25. 6. 2012, 18:05
(Y) (clamp) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie