Zobrazit přihlášovací formulář

Žirafák, ovál se střevíčky, čokoládový ovál

0.0
Žirafák, ovál se střevíčky, čokoládový ovál

Potřebné ingredience

Piškotový korpus, banánový krém, marcipán.

Postup přípravy

Obvyklý

s botičkami - mramorovaný korpus, jahodový krém, marcipán a mléčný marcipán.

čokoládový korpus, višňový džem, těžká paříž a banány.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

HHaannuullee 19. 7. 2012, 15:11
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
navia 20. 7. 2012, 19:17
@HHaannuullee Děkuji (F)
darinka30 16. 7. 2012, 15:41
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
navia 16. 7. 2012, 15:52
@darinka30 děkuji

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie