(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Tvarožník nepečený s celozrnným základem
Potřebné ingredience
Na korpus: celozrnné sušenky, lněné semínko,\
\
tvarohový krém: třtinový cukr, tvaroh nízkotučný, vanilkový pudink bez vaření, vanilk.cukr, citr.kůra, mléko
Postup přípravy
Nejdříve namočit lněné semínko do trochy vody, alespoň na dvě hodiny. Pustí šlem a potom rozmixovat, to funguje jako pojidlo. Měla jsem doma sušenky, které nám moc nechutnaly, takže jsem je využila tady. Sušenky rozemlít nebo rozdrtit (já dala do sáčku a válečkem rozdrtila), spojit rozemletým lněným semínkem a tuto hmout vtlačit do formy.\
\
Rozmíchat metličkou tvaroh, dle návodu připravit pudink, smíchat s tvarohem, vmíchat trochu citronové kůry (nemusí být), popř. trochu vanilkového extraktu, vanilkový cukr Amylon. Dosladit dle své vlastní chuti.\
\
Nanést na základ ze sušenek a nechat do druhého dne v lednici.\
\
\
\
Tenhle recept vznikl v době vysokých teplot, kdy jsem měla chuť na něco dobrého, ale nemohla jsem pouštět troubu, páč bych asi kromě koláče upekla i samu sebe.
\
Rozmíchat metličkou tvaroh, dle návodu připravit pudink, smíchat s tvarohem, vmíchat trochu citronové kůry (nemusí být), popř. trochu vanilkového extraktu, vanilkový cukr Amylon. Dosladit dle své vlastní chuti.\
\
Nanést na základ ze sušenek a nechat do druhého dne v lednici.\
\
\
\
Tenhle recept vznikl v době vysokých teplot, kdy jsem měla chuť na něco dobrého, ale nemohla jsem pouštět troubu, páč bych asi kromě koláče upekla i samu sebe.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mata3636
(upraveno)
1. 9. 2012, 16:34
recept vyzerá dobre, len to foto nic moc
anilvap2
(upraveno)
1. 9. 2012, 20:11
@Mata3636
Ano, uvědomuji si to. Foceno mobilem.