Zobrazit přihlášovací formulář

Nápoje, drinky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

JABLEČNÝ SIRUP

0.0
JABLEČNÝ SIRUP

Potřebné ingredience

jablečný mošt cukr kyselina citrónová můžeme přidat ananasové aroma

Postup přípravy

Jablečný sirup




Vylisovanou šťávu necháme několik hodin odstát a pak nejraději hadičkou opatrně stáhneme, ale pozor na usazený kal na dně.
Odměříme, zahřejeme zhruba na 70 stupňů a přidáme cukr a kyselinu citrónovou.
Na 1 litr šťávy dáme 1,70 kg cukru a 12-18g kyseliny citrónové, čím je mošt sladší, tak více kyseliny, mícháme a sbíráme pěnu.
Zahřejeme na 85 stupňů, plníme do předehřátých láhví - vypláchnu horkou vodou,nebo předehřívám v troubě,zavíčujeme, položíme a necháme vychladnout.
Můžeme přidat anasové aroma.


ať se povede!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie