(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Croissant

Potřebné ingredience
Udělala jsem dle receptu ID 27013 - s troškou obměny: nechala jsem těsto kynout přes noc v lednici, místo 250g másla jsem dala 125g másla a 125g Hery. A příště budu mezi jednotlivým skládáním těsta chladit v ledničce, myslím, že se s těstem bude líp pracovat.
Postup přípravy
Polovina je prázdná, ta druhá plněná vanilkovým pudingem, který kupodivu vůbec nevytekl (1 vanilkový puding + 250ml mléka + cukr). Z jedné dávky jsem měla 15 croissantů plněných a 25 prázdných (dělala jsem malé).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
želva17
(upraveno)
18. 10. 2012, 13:08
Vypadají užasně.



nahlásit

Járinkaa2
(upraveno)
12. 10. 2012, 14:05
uvedené množství másla+hery se dává do těsta?nebo se tam až po vykynutí rozválí? Děkuji
nahlásit

hajcena
(upraveno)
12. 10. 2012, 14:58
@Járinkaa2
Až po vykynutí, dává se to nakrájené na tenké plátky na to těsto a pak skládá

nahlásit

Járinkaa2
(upraveno)
12. 10. 2012, 16:18
@hajcena
Děkuji,zítra vyzkouším

nahlásit