(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
HOVĚZÍ RAGŮ S TĚSTOVINOU
Potřebné ingredience
hovězí maso - mleté cibule, řapíkatý celer, mrkev sůl, pepř, česnek, bazalka, petržel červené víno drcená rajčata olivový olej
Postup přípravy
Hovězí maso zprudka opečeme na olivovém oleji a ochutíme pepřem
Zvlášt opečeme ještě zeleninu na drobné kostky nakrájenou a cibuli
Poté vše smícháme dohromady, dosolíme, přidáme červené víno (nemusí být mnoho)
Dusíme až se skoro všechna šťáva vydusí
Přidáme drcená rajčata, česnek utřený, petržel,bazalku a ještě dusíme...
čím déle dusíte tím lépe, maso by se mělo rozpadat a vzniknout hustá omáčka
Podáváme s těstoinama - u nás široké špagety/nudle tagliate nebo jak se to píše :o)
Zvlášt opečeme ještě zeleninu na drobné kostky nakrájenou a cibuli
Poté vše smícháme dohromady, dosolíme, přidáme červené víno (nemusí být mnoho)
Dusíme až se skoro všechna šťáva vydusí
Přidáme drcená rajčata, česnek utřený, petržel,bazalku a ještě dusíme...
čím déle dusíte tím lépe, maso by se mělo rozpadat a vzniknout hustá omáčka
Podáváme s těstoinama - u nás široké špagety/nudle tagliate nebo jak se to píše :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zurkova
(upraveno)
28. 12. 2012, 11:54
Dneska jsem dělala na oběd a musím říct, že nám moc chutnalo!
. Děkuji za receptík, je to příjemná změna a určitě jej nedělám naposled!



nahlásit