Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Český boršč

0.0
Český boršč

Potřebné ingredience

2 cibule * sádlo * kořenová zelenina * rajský protlak * bílé zelí syrové * kmín * 5 bobkový list * 5 nové koření * maso - 1/2kg vepřové nebo hovězí (může být i mleté - to předem opečeme) * 2 kostky vývaru - např. masox + hovězí kostka * klobása * brambory * červená řepa * česnek * 2 litry vody * zakysaná smetana

Postup přípravy

na sádle zpěnit nadrobno krájenou cibuli, rajský protlak a osmahnout. přidat na kostky krájenou kořenovou zeleninu, na kostky nakrájené (opečené) maso. chvíli smažíme, zalijeme trochu vodou. pak dáme několik listů bílého zelí na kousky nakrájeného, koření, a předem uvařenou nahrubo nastrouhanou červenou řepu nebo sterilovanou i s nálevem. zalijeme vodou nebo vývarem aby bylo vše ponořené a dusíme cca půl hodiny, pak přidáme brambory a klobásu (ta nemusí být), a ještě půl hodiny dusíme.
Nakonec můžeme přidat česnek, zahustit moukou a dochutit zakysanou smetanou, vegetou a maggi.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie