Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

veprove maso na kmine,porku a zampionech

0.0
veprove maso na kmine,porku a zampionech

Potřebné ingredience

4 platky veproveho masa na rizky,pulku porku,3 zampiony,cibuli,sul,pepr,drceny kmin a hladka mouka,trosku oleje nebo sadla

Postup přípravy

naklepeme maso,ktere si osolime a opeprime.nakrajime si cibuli na kosticky.tu si zpenime na trosce oleje v hrnci.na zpenenou cibuli dame maso ktere si z obou stran orestujeme.az bude maso orestovane,vyndame ho na talir.do hrnce dame asi 2 lzice drceneho kminu a zamichame.trochu zaprasime hladkou moukou a podlijeme trochou vody.ze zacatku hodne michat,aby se to nepripalilo.vlozime zpatky maso,adi po 3/4hodine duseni pod poklickou pridame na slabe kolecka nakrajeny porek a na kousky nakrajene zampiony.dusime jeste asi dalsi pul hodinu pod poklickou.obcas promichejte at se vam to nepripali.pokud se vam bude zdat omacka ridka tak muzete jeste zahustit trochou mouky rozkvedlane ve vode.nakonec omacku ochutime jeste podle potreby soli a peprem.podavame s uvarenou ryzi,ale zkusili jsme i se stouchanyma bramborama.cim dele budete masicko dusit bude krasne mekoucke az se bude rozpadat.ja dusim tak hodinu a pul az trictvrte.prejeme dobrou chut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie