Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Zelí na pivě

0.0
Zelí na pivě

Potřebné ingredience

hlávku zelí, kousek vepřového, kousek klobásky, kousek uzeného, cibuli, pepř, sůl, sojovku, kečup, hořčici, pivo

Postup přípravy

Zelí nakrouháme na nudličky, dáme do pekáče, přidáme nakrájené maso, klobásu, uzené a cibuli. Opepříme, osolíme, zalijeme trochou sojovky, dáme 4 polévkové lžíce hořčice, půlku kečupu a zalijeme celým pivem. Dáme péct do trouby pod pokličkou na 200 st. na 1 hodinu. Poté odklopíme a dopečeme ještě tak půl hodinky a občas promícháme. Je to prostě báječná bašta, jako přílohu většinou chleba, ale je to moc dobré i s bramborovými knedlíky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 19. 3. 2013, 12:21
(clamp) (clamp) (clamp)
DanušaP 19. 3. 2013, 10:42
také děláme, nemá to chybu, až na ty kalorie nebo jouly

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie