Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Bulgur s chřestem

0.0
Bulgur s chřestem

Potřebné ingredience

Bulgur, chřest, cibule, sůl, Lučina, Parmezán

Postup přípravy

Chřest umyjeme a nakrájíme na kolečka (měkké části dám stranou a z tvrdých uvařím spolu s kořenovou zeleninou vývar). Cibulku nakrájím a nechám na pánvičce na oleji zesklovatět, přidám měkké části chřestu, zaliju trochou vývaru a podusím. Vsypu bulgur (1 hrnek stačí - nabyde) a podliju vývarem (v poměru 1:2). Provařím 2 minuty a nechám pod pokličkou 15 minut dojít. Vmíchám Lučinu a posypu Permezánem.

DOBROU CHUŤ!

Je to rychlé, jednoduché, zdravé a překvapivě dobré :-)

Bulgur je zpracovaná pšenice, vypadá jako žlutá rýže a má ořechovou chuť :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie