(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuřecí plátky s hroznovým vínem
Potřebné ingredience
pro 4 osoby-500g kuřecího masa,100g hroznového vína, 1 mladá cibulka,několik větviček tymiánu,2 lžíce bílého vína, bazalka, sůl, pepř, 2 lžíce olivového oleje,140g rýže (množství v suchém stavu)
Postup přípravy
Kuřecí maso osolíme, opepříme a posypeme lístky tymiánu a bazalky a orestujeme na oleji na pánvi.Jakmile je maso opečené přidáme kuličky hroznového vína a zakápenem bílým vínem a necháme vydusit, podáváme s rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marky18
(upraveno)
4. 7. 2013, 1:07
Díky za tip


nahlásit