(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Rybí filé s česnekem a pórkem

Potřebné ingredience
80 dkg filé z aljašské tresky(nebo jiné ryby),4 pórky,3 str.česneku,5 lžic oleje,lžíce másla a hladké mouky,sůl,petrželová nať
Postup přípravy
Rybu osolíme,poprášíme moukou a prudce opečeme na oleji.Pórek pokrájíme na kolečka,přidáme k rybě ,zrovna tak usekaný česnek.Podusíme vše na mírném ohni,Zahustíme máslem smíchaným s moukou.Dáváme pozor, aby se nám ryba nerozvařila.Podáváme s dušenou rýží,celé posypeme nasekanou petrželkou.Je to moc velká dobrota.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé