(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Mleté maso na grilu s jogurtovým přelivem
Potřebné ingredience
1kg mletého masa, 2 vejce
2 lžíce mléka, 3 lžíce kečupu, 1 lžíce Solamylu
2 lžičky grilovacího koření, kari koření
pepř, sůl, bílý tučnější jogurt, jarní cibulka
Postup přípravy
Mleté maso pečlivě smícháme s vejci, mlékem, kečupem, grilovacím kořením,
Solamylem a trochou pepře. Z masa vytvoříme kuličky a napíchneme je na
Grilovací jehly. Pozvolna grilujeme. Hotové kuličky stáhneme z jehly na talíře
A porce přelijeme zálivkou z jogurtu, kari koření, jemně nasekané jarní cibulky
A soli dle chuti.Podáváme nejlépe s bílým pečivem a čerstvou zeleninou.
Solamylem a trochou pepře. Z masa vytvoříme kuličky a napíchneme je na
Grilovací jehly. Pozvolna grilujeme. Hotové kuličky stáhneme z jehly na talíře
A porce přelijeme zálivkou z jogurtu, kari koření, jemně nasekané jarní cibulky
A soli dle chuti.Podáváme nejlépe s bílým pečivem a čerstvou zeleninou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé