Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

POLÉVKA kuřecí S ŘAPÍKATÝM CELEREM

0.0
POLÉVKA  kuřecí S ŘAPÍKATÝM CELEREM

Potřebné ingredience

1 kuřecí drůbky, 1/2 celeru bulvy, 1 mrkev, 1 petržel, 3 menší brambory, 1 řapíkatý celer, 2 bobkové listy, 1 slepičí bujón, 2 zrnka bílého pepře.

Postup přípravy

Dáme vařit drůbky s bujónem, s bobk. listem a pepřem. Po 20 minutách droby vyjmeme, obereme a mezitím dáme vařit do vývaru zeleninu na proužky a oloupaný řapíkatý celer nakrájený na kostičky. Řapíkatý celer jsem oloupala škrabkou na brambory. Použila jsem přes 3/4 řapíků z jednoho celeru. Vařila jsem dalších 15 minut, prostě do změknutí zeleniny. Nakonec přidáme obrané drůbky a možno zjemnit kys. smetanou. Měla jsem cca 3 litry této jemné vynikající polévky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie