Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Labůžo hrachová polévka se zakysanou smetanou

0.0
Labůžo hrachová polévka se zakysanou smetanou

Potřebné ingredience

Hrách, sůl, pepř, bobkový list, mrkev či jiná kořenová zelenina (já jsem dala zmraženou směs pod svíčkovou), česnek, majoránka, cibule, česnek, anglická slanina, ocet

Postup přípravy

Hrách necháme přes noc ve vodě, druhý den vaříme s bobkovým listem a kořenovou zeleninou, stačí např. mrkev. Když je hrách měkký, v druhém hrnci osmažím cibulku s anglickou slaninou a přidám k hrachu. Poté jen dochutíme solí, pepřem, česnekem, octem (popř. vegetou) a trochou majoránky... na zjemnění přidáme půl zakysané smetany...My hrách v rodině moc nemusíme, ale tahle polívčička nám nakonec zachutnala :o))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie