(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Bratislavská pečeně-děkuji Janě

Potřebné ingredience
600dkg vepřové plece, sůl, 2 vejce, 10 dkg hrášku, 10 dkg šunky, 6 dkg hladké mouky, 6 dkg másla, petrželka.
Postup přípravy
Příprava receptu
Vepřové maso osolíme, opečeme, podlijeme a dusíme doměkka. Měkké zahustíme nasucho opraženou a ve vodě rozmíchanou moukou a povaříme. Před podáváním přidáme do šťávy drobně posekané vařené vejce, posekanou šunku a hrášek. Zlepšíme čerstvým máslem a sekanou petrželkou. Příloha: rýže.
Hodnocení receptu
Množství pro: 4 osob(y)
Doba přípravy: 60 minut
Vepřové maso osolíme, opečeme, podlijeme a dusíme doměkka. Měkké zahustíme nasucho opraženou a ve vodě rozmíchanou moukou a povaříme. Před podáváním přidáme do šťávy drobně posekané vařené vejce, posekanou šunku a hrášek. Zlepšíme čerstvým máslem a sekanou petrželkou. Příloha: rýže.
Hodnocení receptu
Množství pro: 4 osob(y)
Doba přípravy: 60 minut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
myška1000
(upraveno)
4. 5. 2014, 18:49
Neznám ale zkusím vypadá to dobře





nahlásit
laskonka333
(upraveno)
4. 5. 2014, 14:52




nahlásit