Zobrazit přihlášovací formulář

Znak Harley Davidson

0.0
Znak Harley Davidson

Potřebné ingredience

Mechový mramorový korpus, vanilkový a čokoládový krém, rum, smartflex velvet

Postup přípravy

Jméno bylo na výslovné přání dárců

.

.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krasajda 18. 11. 2014, 11:21
(Y) |:o) (Y) paráda, to máte vyřezávaná písmenka ? klobouk dolů, to mi moc nejde ,-)
Babííí 18. 11. 2014, 16:16
@krasajda Pavlínko, moc děkuji (F). Ano, písmenka jsem vyřezávala skalpelem. Kvůli svojí blbosti jsme je dělala do tří ráno. Nejdříve jsem si je nakreslila na papír, vystříhala a pak vyřezávala. Docela makačka. V jednu ráno jsem skončila - manžel na mě čekal u televize. Když jsem mu šla dílo ukázat, zjistila jsem, že nápis HARLEY DAVIDSON jsem vyřezala také oranžový :-@ (6). Takže manžel šel |-) a já jela nanovo další dvě hodiny. Prostě není nad to, když si člověk nedá pozor, dobře mi tak :-D :-D. Mějte se krásně a ať se vám písmena daří (L) (L) (L) (F)
krasajda 19. 11. 2014, 11:11
@Babííí No Ivi, hlavně, že jste na to přišla relativně včas ,-)...mě by asi kleplo, ale když to člověk chce odevzat podle svých představ, tak prostě musí :-$. Tak ať se dortíčky dál daří, máte je všechny moc hezké (L)
Babííí 19. 11. 2014, 14:46
@krasajda Děkuji, Pavlínko, za chválu - velmi si toho vážím, vám se svými výtvory nesahám ani po kotníky. Jste moc šikovná, ráda bych jednou uměla to co vy. Mějte se krásně, hezký den (L) (F) (L) (F) (L) (F) (L) (F) (L)
krasajda 19. 11. 2014, 15:10
@Babííí :-o :-o jé, to snad né ,-), já také moc děkuji za chválu, i když si to moc nemyslím... jsou tu jiné adeptky, u kterých mi občas fakt spadne brada... Každá se snažíme ze všech sil vytvořit dílo podle svého nejlepšího svědomí, je to na úkor našeho času ( někdy i rodiny :-| ) a osobně to máme jako adrelinový sport ,-) - takový bojovný relax (H). Tak ať se daří. (hello)
krasajda 19. 11. 2014, 15:10
@Babííí :)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie