Gaštanový krémeš
![Gaštanový krémeš](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/150124/15/j156912.jpg)
Potřebné ingredience
2 medové pláty, 1. PLNKA - 1 l mlieka, 3 ks vanilkový puding, 50 g cukru kryštál, 125 g masla, 100 g horkej čokolády, 500 g gaštanového pyré, , 2 . PLNKA - 2 smotany na šľahanie, 2 stužovače šľahačky, 500 g jemného tvarohu, med podľa chuti, 2 KL vanilkového cukru, na čokoládovú polevu - cca 100 g čokolády na varenie + tuk podľa potreby
Postup přípravy
POSTUP v obrázkoch:
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/150124/15/k199088.jpg)
Z mlieka, pudingu a cukru uvaríme hustý krém, do horúceho pridáme maslo + čokoládu. Miešame, kým sa neroztopia.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/150124/15/k199089.jpg)
Potom pridáme pomrvené gaštanové pyré, dobre premiešame.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/150124/15/k199090.jpg)
Natrieme na upečený medový plát.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/150124/15/k199091.jpg)
Druhú plnku si pripravíme vyšľahaním smotán so stužovačmi. Vmiešame tvaroh, med podľa chuti a vanilkový cukor.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/150124/15/k199092.jpg)
Natrieme na druhú plnku.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/150124/15/k199093.jpg)
Navrch opäť medový plát.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/150124/15/k199094.jpg)
Čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli spolu s tukom, poleva by nemala byť ani hustá ani riedka. Potrieme ňou vrchný plát. Krémeš musí postáť, kým pláty nezmäknú, je dobré ho urobiť deň dopredu.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/150124/15/k199095.jpg)
A nakoniec si na ňom pochutnáme. Je dosť sýty, stačí jeden kúsok a máte dosť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/161122/20/b523148-1479844216.jpg)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)