HRUŠKOVÁ POVIDLA JAK DĚLÁM JÁ
Potřebné ingredience
Sušené hrušky,sušené jablka,celá skořice,anýz,hřebíček,mletý badyán,vanilkový cukr,švestková povidla,strouhaný perník
Postup přípravy
Dám vařit sušené hrušky a trochu i sušených jablek.
Do pláténka zabalím hřebíček,skořici , anýz a dám vařit k hruškám.
Jak jsou hrušky měkké, tak scedím a pomelu na masovém mlýnku.
Potom vmíchám trochu švestkových povidel,mletý badyán, skořici, vanilkový cukr a trochu zahustím perníkem.
Cukr nedávám pač jsem měla sladké hrušky.
Po vychlazení dám do mrazicích dóziček a šup do mrazáku , kde mě budou čekat až budu péct frgály.
Do pláténka zabalím hřebíček,skořici , anýz a dám vařit k hruškám.
Jak jsou hrušky měkké, tak scedím a pomelu na masovém mlýnku.
Potom vmíchám trochu švestkových povidel,mletý badyán, skořici, vanilkový cukr a trochu zahustím perníkem.
Cukr nedávám pač jsem měla sladké hrušky.
Po vychlazení dám do mrazicích dóziček a šup do mrazáku , kde mě budou čekat až budu péct frgály.

SUŠENÉ HRUŠKY

sušené jablka

uvařené hrušky a jablka

vše se scedí

pomele na masovém strojku

a ochutí se.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Medeia
(upraveno)
24. 1. 2016, 12:52
Můžu se zeptat, ty hrušky sušíte se šlupkami nebo bez?

nahlásit
Fillomena
(upraveno)
1. 2. 2015, 12:41
Super recept, dělám to stejně, trošku pracnější, ale stojí za to.
nahlásit

enkka
(upraveno)
1. 2. 2015, 8:54
máte krásné sušené ovoce, to je ze sušičky, nebo sušíte na vzduchu?



nahlásit

oplovka
(upraveno)
1. 2. 2015, 10:50
@enkka
sušička
nahlásit