Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept

HRUŠKOVÁ POVIDLA JAK DĚLÁM JÁ

0.0
HRUŠKOVÁ POVIDLA JAK DĚLÁM JÁ

Potřebné ingredience

Sušené hrušky,sušené jablka,celá skořice,anýz,hřebíček,mletý badyán,vanilkový cukr,švestková povidla,strouhaný perník

Postup přípravy

Dám vařit sušené hrušky a trochu i sušených jablek.
Do pláténka zabalím hřebíček,skořici , anýz a dám vařit k hruškám.
Jak jsou hrušky měkké, tak scedím a pomelu na masovém mlýnku.
Potom vmíchám trochu švestkových povidel,mletý badyán, skořici, vanilkový cukr a trochu zahustím perníkem.
Cukr nedávám pač jsem měla sladké hrušky.
Po vychlazení dám do mrazicích dóziček a šup do mrazáku , kde mě budou čekat až budu péct frgály.

SUŠENÉ HRUŠKY

sušené jablka

uvařené hrušky a jablka

vše se scedí

pomele na masovém strojku

a ochutí se.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Medeia 24. 1. 2016, 12:52
Můžu se zeptat, ty hrušky sušíte se šlupkami nebo bez? (F)
Fillomena 1. 2. 2015, 12:41
Super recept, dělám to stejně, trošku pracnější, ale stojí za to.
enkka 1. 2. 2015, 8:54
máte krásné sušené ovoce, to je ze sušičky, nebo sušíte na vzduchu? (F) (F) (F)
oplovka 1. 2. 2015, 10:50
@enkka sušička

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie