Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

anglický rostbíf

0.0
anglický rostbíf

Potřebné ingredience

nízký roštěnec,sůl,pepř,plnotučnou hořčici,olej

Postup přípravy

Maso si nařežeme na povrchu a vetřeme do něj sůl a pepř.Potřeme hořčicí a dáme přes noc odležet do lednice.Občas otočíme:-).Na rozpálenou pánev s olejem vložíme maso a zprudka opečeme ze všech stan.Poté podlijeme vodou a přiklopíme poklicí.Na nízkou teplotu,já dělala na dvojku dvě hodiny,máme rádi propečený,jíme i druhý den např.s chlebem a zeleninou.K teplému masu jsou nejlepší vařené brambory-cibulka a hořčice a nebo domácí tatarka.Maso krájíme na tenoulinký plátky:)\\\
\\\
Je to drahý oběd,ale stojí za to, si ho párkrát za čas připravit.Přeji dobrou chut :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie