Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Nepečené cukroví ve velikonočním kabátku

0.0
Nepečené cukroví ve velikonočním kabátku

Potřebné ingredience

Burizonové kousky:3 balíčky mléčných karamel, 125 g másla nebo tuku, 1 sáček burisonů ................................Nepečené v košíčkách: receptík je podle paní Lenky Ptáčkové, která ho již smazala, což je škoda, protože je suprovní :o)) 1 salko, 2 čokolády na vaření, hrst neochucených lupínků - cornflaks ............Rafaelo (na obrázku s lentilkou): podle receptu paní Jaroslavy V. (AnnaW) ID 30500- odkaz v komentářích..........Tofiffé ( na obrázku polévané tmavou a bílou čokoládou): podle receptu paní ROMANY B. (KOFI) ID 9793 - odkaz v komentářích

Postup přípravy

Postup přípravy burizonových kousků:
Do hrnku dáme mléčné karamely a máslo, postavíme do horké vodní lázně a zahříváme a mícháme až se obojí rozpustí. Odstavíme z ohně a vmícháme burisony. Z hmoty utvoříme váleček, zabalíme jej do pergamenového papíru a dáme do chladu ztuhnout. Potom ostrým nožem krájíme kolečka.

Postup přípravy nepečeného v košíčkách:
Uvařilt Salko na karamel,vaří se to v plechovce cca 2 hodiny. Nad párou rozpustit 2 čokolády na vaření, přimíchat do nich karamel a přisypat plnou hrst obyčejných neochucených lupínků třeba z Kauflandu. Lžičkou plníme košíčky a zdobíme dle sebe :o)) je to jen jedna varianta z mnoha,můžete dát sekané mandle,ořechy,alkohol,čokoládovou rýži,kokos,atd..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jitulka78 7. 3. 2009, 16:54
ty burizonove kousky vypadaji dobre - to ostatni ale taky (Y)
Init 23. 3. 2008, 9:35
To je ale nápad (clamp) (Y) |:o) (velikonoce20)
pimpulka 23. 3. 2008, 11:41
@Init Děkuji :-) nejvíce mě těší, jak se u nás ztrácí (velikonoce11)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie