(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Bílý guláš "Mongol"
Potřebné ingredience
Jako na guláš... Cibule Sádlo Hovězí Voda/vývar Sůl, pepř, kmín, worchester když dávám jen vodu, tak přidám ještě trochu Podravky Hladká mouka Smetana na vaření
Postup přípravy
Na sádle zpěníme cibulku, přidáme maso, které opečeme ze všech stran, osolíme, opepříme, dáme kmín, worchester (stačí i sojovka) a případně podravku, zalijeme a necháme dusit - já dávám na 25 minut do papiňáku.
Po otevření zasypeme moukou, povaříme a zavaříme smetanou.
Podáváme s knedlíkem, rýží, chlebem, těstovinami - jak kdo má rád :-P
Po otevření zasypeme moukou, povaříme a zavaříme smetanou.
Podáváme s knedlíkem, rýží, chlebem, těstovinami - jak kdo má rád :-P
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé