Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 124 návštěvníků)

Naprosto fantastický a úžasně jednoduchý krém na dorty, který zvládnou i Vaše děti.. opravdu to zkuste

0.0
Naprosto fantastický a úžasně jednoduchý krém na dorty, který zvládnou i Vaše děti.. opravdu to zkuste

Potřebné ingredience

1 šlehačka na šlehání ( ne odtučnělou, ale tu pořádnou na šlehání)
1 mandarinkový kompot ten malý a hlavně i s tou šťávou
1 sáček pudinku za studena .. firma Otker jmenuje se OLE

Postup přípravy

Všechny ingredience dáme do hrnce ( s všším okrajem, aby blo místo pro třepení, ne takový ten nízký hrnec) nebo do mísy, kterou přiklopíme pokličkou, pořádně chytneme a asi dvě tři minutky třeseme. Je lepší si ještě mezi pokličku a hrnec ještě dát třeba alobal nebo folii na potraviny, kdb se poklička trochu uvolnila, tak ab vám obas nešplíchnul na zem. POtom se podívejte, zda už je krém dostatečně tuhý a podle potřeby ještě chvíli třepejte. Je opravdu dobrý a s přípravou u nás rádi pomáhají moji kluci, kteří říkají že dělají kouzelný krém.

Z jiného ovoce jsme to nezkoušeli, ale je možné že pokud nemáte rádi mandarinky, půjde to i z jiného, je třeba vyzkoušet. Ale je nutné vžd přidat tu šťávu a dodržet ten poměr ovoce. POkud bste dělali třeba z broskví je utné je nakrájet na malé kousky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gabana 28. 3. 2014, 22:51
Krém znám, ale nenamáhám se hrkáním, uplně stejně to vyjde když ho chvíli mícháte metličkou nebo šlehačem ,-) A nemusíte se bát, že vám vyhrkne na podlahu :-D Jinak my zas nejradši s ananasem a míchám zvlášt ingredience a až pak přidávám ovoce, které tam opatrně zamíchám, aby z toho nebyla kejda. (Y)
Sismi 22. 10. 2010, 9:24
krém je úžasný,rychlý,jednoduchý...jen mě napadlo,pokud bych dala z kompotu jen štávu a ovoce si nechala aby zůstalo celé,bude finální podoba stejná?myslím konzistence a hustota?? *-) *-) *-) *-) *-)
luciktaek 14. 4. 2010, 0:09
a hodi se krém i na potahované dorty??? jestli třeba neteče.....děkuji a prosím rychl odpovezte zitra chci delat krem
marki 9. 9. 2009, 20:26
Taky tenhle krém znám. Ale netřesu s hrncem. Dávám ho do zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem a třesu - nehrozí, že by se mi poklice vysmekla apod.
nela5 15. 8. 2009, 13:23
Ahojte ja som ho akurat robila ale nie so slahackou ale s kyslou smotanou a pridala som aj vanilkovy cukor a bol super (Y) (Y) (Y) (zajic) mnam mnam (L)
ˇjaninabliz 18. 2. 2009, 23:37
Ahojky mám v receptech hrk hrk buchtu možná by to šlo dát i do dortové formy,je to úžasná rychlovka.... (Y)
katryns 18. 2. 2009, 23:00
A NEMÁTE K TOMU JEDNODUCHÝ KORPUS?CHCI DĚLAT POPRVÉ DORT BRÁCHOVI K NAROZKÁM A NECHUTNÁ MI MOC KUPOVANÝ KORPUS,CHTĚLA BYCH JEDNODUCHEJ UDĚLAT.DĚKUJI.BUDU TVOŘIT ZÍTRA VEČER,TAK DÁM VĚDĚT. :-)
jitkaad 21. 5. 2008, 21:55
Tento krém znám taky,dává se většinou na piškotový korpus, nebo jen piškoty, je to rychlé a dobré.Já to umixuju bez ovoce v mixeru a pak tam ty mandarinky jen vmíchám.Manžel je má radši vcelku.Můžu taky jen doporučit. (Y)
VercaL. 21. 5. 2008, 20:58
Věrko a dá se s tím i dort nazdobit? Dcera si přeje dort Barbinu (z bábovky). Děkuji moc za odpověď, Veronika
Verzatilka 29. 5. 2008, 10:48
@VercaL. Veru jürčo dá,a le chce to to ovoce rozmixovat nebo udělat na hodně jemné kousk, jinak krém určitě zdobítkem neproleze a není také tak hlaký jako klasický krém.
Lupitka 6. 5. 2008, 10:34
Tak jsem ho zkoušela taky, naplnila jsem s ním roládu a krém byl vynikající!!! Příště to chci zkusit z Pařížské šlehačky! Tak snad i to půjde. Máme Pařížskou šlehačku moc rádi! Mňam! ;-) ;-) ;-)
JanaHovor 5. 5. 2008, 17:51
Tak my to doma děláváme z broskví a dnes jsem to udělala z jahod (zajic). Vždycky jsem to šlehala šlehačem - nevěřila jsem třesení, ale dnes jsem to zkusila jen zatřást (smich) zhoustlo to nádherně, ale měla jsem tam hrudky (box) no ale na chuti to neubralo ;-) tak nevím kde se stala chyba *-). Ale všem moc chutná. Použila jsem k tomu recept na roládu od paní Marcela E. (Marcela 1980) ID 48135 (jidlo) rychlovka a nádherně nadýchaná a nepřeslazená
dolik76 12. 4. 2008, 0:31
tak já jsem zkoušela,nápad dobrý,ale v misce se mi udělaly hrudky.Dal sjem do šlehače a super.Chu´tově vynikající (Y)
Néži 11. 4. 2008, 0:37
:^) prosím, nezkoušel to někdo z jahod? třeba z rozmražených... ???? *-) Dík Jitka (hello)
JanaHovor 5. 5. 2008, 17:26
@Néži jo právě dnes jsem to z jahod zkoušela, super (zajic)
jituskadablik 26. 3. 2008, 16:02
jůů to vypadá zajímavě :-ourčitě vyzkoušíme (Y)
Verzatilka 26. 3. 2008, 16:16
@jituskadablik Jitu, zkuste, je to super, nestojí to moc peněz, není s tím tolik práce, já mám thle recept nejraději (Y) (Y) (Y)
pentilka 26. 3. 2008, 15:13
:-o :-o :-o hm, mňam, to asi vyzkoušíme - naše (child9) porád míchá a míchá, tak alespoň bude mít vlastní dobrůtku :-D :-D :-D. Nakoupíme korpusy a další bezpracný (^) hotovej ^o). Díky za radu (L) Olča
Verzatilka 26. 3. 2008, 16:01
@pentilka Není zač, je to fakt úžasný (Y) mno a když ulítne poklička, tak budete mít doma i krásně vymalováno :-D :-D :-D
pentilka 26. 3. 2008, 21:11
@Verzatilka my máme takovou tu mističku a víčkem (tudledudle), i když vymalovat by to taky chtělo (H)
keltka 26. 3. 2008, 15:00
já to jenom míchám a míchám a krém se také krásně udělá :-)
Myšule 26. 3. 2008, 14:50
:-oOpravdu stačí jenom třást hrncem??? :^)Já na tyhle věci vždycky beru šlehač :^) :^)
Verzatilka 26. 3. 2008, 15:59
@Myšule Leni, opravdu to stačí, říkám, dělali to i moji kluci, tomu staršímu jsou čtyři a byli z toho paf. To je na tom nejlepší že se nemusí nic šlehat, nic rozpouštět, atd.. fakt to stačí, dát do jednoho hrnce, pořádně zatřást a je hotovo. Fakt ideální, pokud přijde návštěva a máte doma třeba v zásobě takový ten dortový korpus tak je rchle super mňamka na světe.. zkuste to a uvidíte
kurel 26. 3. 2008, 14:18
To zní dobře, určitě vyzkouším, díky za inspiraci. :-p
Verzatilka 26. 3. 2008, 16:00
@kurel Není zač, já tu tak vždcky sháním inspiraci, tak se ráda podělím (Y) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie