Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 255 návštěvníků)

Vyborny maslovy krem ktery velice dobre drzi

0.0
Vyborny maslovy krem ktery velice dobre drzi

Potřebné ingredience

2 vanilove pudinky, 600ml mleka, 1 1/2 kostka masla, mouckovy cukr

Postup přípravy

Uvarim pundinky v mleku a pridam asi 5lzic cukru, po uvareni micham aby se mi napovrchu neudelal skraloup, do vychlazeneho pudinku zamixuju maslo jak to mam umixovane tak ochutnam a dosladim mouckovym cukrem a mixuju do hladkeho kremu, ja doslazuju tak asi dve az tri lzice cukru. je velice dobry dobre se s nim pracuje a hlavne je dobry kdyz se dort potahuje marcipanem nebo hmotou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pbuck 5. 6. 2020, 17:27
Krém skvělý, ale NESMÍ PŘIJÍ POD MARCIPÁN, puding marcipán rozteče!!! Pod marcipán musí být máslový BEZ PUDINGU.
lidare 1. 11. 2017, 23:45
(Y) :-)
P.A.V.L.A 1. 11. 2017, 19:39
(Y)
novackova 5. 12. 2013, 16:28
(Y) (Y) (Y) (F)
novackova 1. 11. 2017, 17:47
@novackova (F) (F) (F)
kopeckovaandrea 5. 12. 2013, 15:24
mohu se jen zeptat,Po upečení korpusu a naplněné tímto krémem jak ze vnitř ,tak z venku,Na jak dlouho ho mám dát do lednice vychladit ,abych na něj poté mohla dát fondán? Děkuji za radu :) (^)
zabkag1 16. 3. 2012, 19:39
super se povedl (Y)
Malstep 11. 11. 2011, 12:17
Krém opravdu nemá konkurenci (Y) (Y) (Y) Moc Vám děkuji za super recept |:o)
maarkr 24. 8. 2011, 16:43
Markétko, mám prosbu, *-) Krém je výborný, jen mám problém s tím že mi pod modelkou teče a opravdu nevím co dělám špatně, dělala jsem jej 2x a pokaždé tekl. Prosím o radu , chutově je moc dobrý a chtěla bych jej dělat . Moc děkuji Martina (hello)
nejblizsi 20. 11. 2009, 14:02
Dobré odpoledne!!!!Udělala jsem váš krém,ale nevím čím to,ale ted v něm jsou malinké hrudky,ale až v puse jsou ccítit.čím to je???Děkuji
KOFI 14. 5. 2009, 17:40
(Y) (Y) (Y) Opravdu výýýborný- už jiný dělat nebudu (clamp) (clamp) (clamp)
Čmelák 1. 5. 2009, 9:33
Markétko, je to opravdu skvělý krém, ale já ho dělám, ale s malou změnou. Po vychladnutí pudiku si rozmixuji máslo s cukrem a po lžičkách přidávám pudink. pro mne je to mnohem lepší a krásně se vymíchá . Na toto množství dávám i 2 másla a vůbec se tím nic nezkazí. Nemám ráda máslové krémy , ale tento je super !!!všem ho doporučuji vyzkoušet !!! (clamp)
Aguš 29. 4. 2009, 21:46
Jen malý dotázek, vydrží potahovaný dort s tímto krémem od úterý do soboty ?
Maggie3105 30. 4. 2009, 21:17
@Aguš Mila Marti vydrzet by to melo, nikdy jsem to nezkosela ale melo by (L)
Ledura 29. 4. 2009, 9:55
děkuji za radu (clamp)
habuša 15. 4. 2009, 20:21
Markétko, moc děkuji za radu. (L) (L) Nebýt "poradkyň" z mimibazaru, tak bych se do těch dortů snad ani nepouštěla. Je to úžasné a díky všem... (hello) (hello) (hello) Zdena
Maggie3105 15. 4. 2009, 17:21
Ahojky Zdeni tento krem pouzivam jak pod marcipan tak I pod fondant je super a nic se jim nezkazi :-$
habuša 14. 4. 2009, 22:21
Markétko, ten krém může být výborný. Mám péct dort a tak bych mohla zase zkusit i něco jiného. Potřebuji prosím poradit (wash) (wash) Vždycky jsem dort před potahováním mazala krémem jen z másla a cukru. Opravdu tento krém nevadí marcipánu? Budu péct příští týden dort a tak by se mi rada hodila. Moc děkuji (F) (F) (F)
petatrn 14. 4. 2009, 22:54
@habuša nevadí vůbec marcipánu, já ho také používám, mám podobný recept a je fakt super. (hello)
Ilonáček 7. 4. 2009, 15:44
(Y) (Y) (Y) (Y)
petatrn 6. 4. 2009, 23:47
ten je fakt dobrý, dělám podobný akorát dávám místo části másla heru aby nebyl tak mastný - mám ho v receptech - ale jinak, jestli se neurazíte - proti škraloupu je nejlepší položit na horký pudink potrvinářskou fólii - nemusí míchat a škraloup není vůbec žádný (hello)
Maggie3105 7. 4. 2009, 0:33
@petatrn Ahojky Peti, ja jsem se tu docetla ze se muze pudink i poslypat cukrem, zkusila jsem ale bohuzel nepomohl, s tou folii vyzkousim dik za radu.
Mirka Ch 6. 4. 2009, 21:30
Moc děkuji (L) (L) (L)
Mirka Ch 6. 4. 2009, 20:54
Prosím o radu ;-)mám kulatou formu 23cm na výšku 5cm.Nebude toho krému moc?Předem děkuji. (velikonoce10)
Maggie3105 6. 4. 2009, 21:13
@Mirka Ch delam svatebni dort dvoupatrovy a udelal jsem si krem ze 4 pudinku na jeden 23cm by melo stacit . jeste jsem nedelala jednopatrovy dort s timhle kremem takze moje rada lepsi vic ( manzel s detmi vzdy sni zbytky ;-) ) nez aby pochybelo

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie