(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Bagetky z tatarky ze špaldové mouky

Potřebné ingredience
230 dkg hladké mouky, 260 dkg špaldové mouky,1 lžička soli,2 lžičky cukru krystalového,220 ml vody - 250 ml vody,1 malá tatarská( v krabičce),25 g droždí, vejce na potření,kmín a sezam na posypání
Postup přípravy
Suroviny si dáme do pekárny ,nejdřív vodu ( dáme 220 ml případně přidáme ),tatrskou omáčku , nasypeme odvážené mouky,do jednoho rohu dáme cukr,do druhého sůl a napovrch rozdrobíme droždí.Zapneme program těsto. Když je těsto připravené,vyndáme ho z pekárny ,propracujeme a rozdělíme na 6 dílů z každého vytvarujeme bagetku.Necháme ještě na plechu vykynout.( používám na pečení přímo plech na bagetky).Pak je potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem nebo sezamem..Bagetky pečeme ve vyhřáté troubě na 180°c asi 20 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Nadys
(upraveno)
10. 6. 2016, 10:58

nahlásit

ivana2268
(upraveno)
10. 6. 2016, 10:57
výborné,dělám stále




nahlásit
malmar
(upraveno)
25. 3. 2016, 18:23
Vypadají hodně dobře, díky za receptík


nahlásit