Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

JAHODOVÝ DORTÍK “POD SKLEM“ PLNĚNÝ ČOKOLÁDOVOU ŠLEHAČKOU

0.0
JAHODOVÝ DORTÍK “POD SKLEM“ PLNĚNÝ ČOKOLÁDOVOU ŠLEHAČKOU

Potřebné ingredience

Světlý a kakaový korpus, náplň ze smetany ke šlehání a z bílé čokolády, 250 g čerstvých jahod, 2 lžičky jahodového džemu, máslový krém, červená želatina.

Jahodový dortík „pod sklem“.

Klínek z dortu.

1. Postup-oba korpusy stačí upéct nižší.

2. Postup-na náplň tepelně spojíme tekutou smetanu ke šlehání s bílou čokoládou. Necháme vychládnout a uložíme zakryté do ledničky nejméně na 6 hodin. Pak vyšleháme a naplníme korpusy.

3. Postup-naplněný dortík necháme řádně v ledničce vychladit.

4, Postup-pak vrchní plochu tence natřeme jahodovým džemem nebo máslovým krémem, aby čerstvé jahody nepromáčely dort.

5. Postup-dokončení: Nakonec kolem dortu utvoříme z máslového krému zdobení. Plochu vrchního plátu poklademe plátky jahod a zalijeme rozpuštěnou červenou želatinou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Evula.U 19. 8. 2016, 14:12
Mam rada cervenou, delam rada dortiky teto barvy, minule jsem delala od pi Ivany, ted zkusim Vas. Mam doma pouze maliny, ale i ty jsou cervene (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie