Zobrazit přihlášovací formulář

KRÉMOVÝ OBDÉLNÍK S KYTIČKAMI

0.0
KRÉMOVÝ OBDÉLNÍK S KYTIČKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: 2 x kávový + 1 x světlý vanilkový, KRÉM: č.1 - máslový s vanilkovým pudinkem s kapkou rumu, krém č.2 - pařížský ze šlehačky 33% a čokolády Ledové kaštany. SIRUP na prokapání korpusů: uvařená instantní káva s cukrem. Boky obsypány rozdrobenými kousky korpusů, poleva čokoládová ganache, krém na zdobení pudinkovo máslový + přidání čokoládové ganache. Kytičky z domácího mléčného marcipánu. Pečeno na plechu 35 x 25 cm.

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3,40 kg.

Pohled shora

Boční pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie