Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Cukrová pasta-fondánová poleva

0.0
Cukrová pasta-fondánová poleva

Potřebné ingredience

425 g moučkového cukru,1 bílek,lžíce tekuté glukózy

Postup přípravy

Do mísy prosijte cukr,přidejte bílek a lžíci tekuté glukózy. Vše míchejte malou špachtlí,až se začnou tvořit žmolky. Uhněťte malý bochánek a přendejte ho zlehka na pocukrovaný vál. Pastu zpracovávejte asi 10 minut,dokud není úplně hladká. Pocukrujte jí,aby se nelepila a zabalte do celofánu. Toto množství stačí na na dort o průměru 20 cm.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie