Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Vánoční pochoutka z kapra

0.0
Vánoční pochoutka z kapra

Potřebné ingredience

Po Štědrém večeru často zbudou obalené a osmažené porce kapra. Co s nimi? Proměňte je na silvestrovskou pochoutku. Nejdříve si připravte nálev: 0,75 l vody, 2 ks nového koření, 2 ks celého pepře, 1 ks hřebíčku, 1 bobkový list, 1/2 lžičky hořčičného semínka, 3 dkg soli, 3 dkg cukru, 11 tablet cukerinu a 1/4 l octa. Navíc krájenou petržel, cibuli a mrkev.

Postup přípravy

Zeleninou nešetřte a proložte jí vrstvy osmažených řízků z kapra. Když to máte ve sklenici pěkně srovnáno, zalijte svařeným a vyhlazeným nálevem, aby i porce navrchu byly pěkně potopené. Dejte na 5 dní do chladu a na silvestra budete mít vynikající pochoutku.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krišon 9. 12. 2017, 20:53
Pečenáče se tomu u nás říká a snědla bych celou sklenici sama ....miluju je, ne zbožňuju je (F)
Brůs 9. 12. 2017, 22:19
@krišon (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie