Bulgur s dýní hokaido
Potřebné ingredience
Ořechový olej, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku, půl dýně hokaido, 2 petržele, 2 hrsti hub, 1 lilek, bulgur, sýr grana padano nebo parmazán, pár snítek rozmarýnu, sůl, pepř.
Postup přípravy
Na pár lžících oleje orestujeme cibulku na půlkolečka a plátky česneku, přidáme dýni nakrájenou na kostičky a chvilku dusíme, pak přidáme petržel nakrájenou na kolečka, 2 větší hrsti hub nakrájených na kostičky (já měla poddubáky a pár klouzků a menší tvrdé babky). Přidáme lilek nakrájený na čtvrtkolečka. Přidáme pár snítek rozmarýnu, sůl a chvilku dusíme. Podáváme s bulgurem a hoblinkami parmazánu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé