DORT S PRACOVNÍMI POMŮCKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: pomerančový
KRÉM: z mascarpone, smetany na šlehání a lískovo oříškového krému
SIRUP NA KORPUSY: s pomerančovou příchutí
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu pro zpevnění
KRÉM NA DOHOTOVENÍ: máslový s uvařenou moučnou kaší, do poloviny zašlehán karamel a do druhé poloviny rozpuštěná hořká čokoláda.
ZDOBENÍ: kousek bílého fondánu smíchán s čokohmotou a vytvořeno mramorování, které jsem dala nahoru na dort a uložila vymodelované pracovní pomůcky z obarveného fondánu.
ČISTÁ VÁHA DORTU: 5200 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 11 cm
ROZMĚR DORTU: 28 x 28 cm
KRÉM: z mascarpone, smetany na šlehání a lískovo oříškového krému
SIRUP NA KORPUSY: s pomerančovou příchutí
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu pro zpevnění
KRÉM NA DOHOTOVENÍ: máslový s uvařenou moučnou kaší, do poloviny zašlehán karamel a do druhé poloviny rozpuštěná hořká čokoláda.
ZDOBENÍ: kousek bílého fondánu smíchán s čokohmotou a vytvořeno mramorování, které jsem dala nahoru na dort a uložila vymodelované pracovní pomůcky z obarveného fondánu.
ČISTÁ VÁHA DORTU: 5200 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 11 cm
ROZMĚR DORTU: 28 x 28 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Ještě jeden uložený v lednici
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé