Zobrazit přihlášovací formulář

DORT S PRACOVNÍMI POMŮCKAMI

0.0
DORT S PRACOVNÍMI POMŮCKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: pomerančový
KRÉM: z mascarpone, smetany na šlehání a lískovo oříškového krému
SIRUP NA KORPUSY: s pomerančovou příchutí
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu pro zpevnění
KRÉM NA DOHOTOVENÍ: máslový s uvařenou moučnou kaší, do poloviny zašlehán karamel a do druhé poloviny rozpuštěná hořká čokoláda.
ZDOBENÍ: kousek bílého fondánu smíchán s čokohmotou a vytvořeno mramorování, které jsem dala nahoru na dort a uložila vymodelované pracovní pomůcky z obarveného fondánu.

ČISTÁ VÁHA DORTU: 5200 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 11 cm
ROZMĚR DORTU: 28 x 28 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Ještě jeden uložený v lednici

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie