Zobrazit přihlášovací formulář

SPONGEBOB PRO PAVLÍNKU

0.0
SPONGEBOB PRO PAVLÍNKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: kakaový
SIRUP NA KORPUSY: višňová šťáva z kompotu
KRÉM: smetanovo-mascarponový + višňová esence
VÍŠŇOVÁ NÁPLŇ: uvařená višňová šťáva s kukuřičným škrobem do polotuha a přidané nakrájené višně
KRÉM NA MANTINELY: máslový s moučnou kaší
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu a vyrovnání nerovností
ČOKOHMOTA: na kalhoty Spongeboba
FONDÁN: obarvený dle potřeby na potažení
FORMA NA PEČENÍ: obdélníková 31 x 21 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm

CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.800 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie