(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Panenka na jablkách
Potřebné ingredience
1 vepřová panenka, 2 jablka, olivový olej, sůl, pepř, 1 stroužek česneku, bílý vinný ocet, javorový sirup, 2 lžíce hrubozrnné hořčice, škrob
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet. Na troše oleje maso orestujeme, vyjmeme a zakryjeme alobalem. Do pánve dáme klínky oloupaných jablek, chvíli opékáme. Poté přidáme lisovaný česnek, vlijeme ocet, trochu vody a sirup, po chvíli vrátíme maso a společně chvíli vaříme. Nakonec zahustíme škrobem rozmíchaným ve vodě.
...
...
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé