Zobrazit přihlášovací formulář

Škvarkové tyčky (2 plechy)

0.0
Škvarkové tyčky (2 plechy)

Potřebné ingredience

150g vody, 15g droždí, 1 lžička sladěnky, 1 a 1/2 lžičky soli, 200g hladké mouky,100g celozrnné pšeničné mouky, 60g mletých škvarků (dobře se nasekají ve foodprocesoru s přidáním mouky, ideálně, když jsou trochu zmrzlé), trochu sušeného česneku, trochu mletého kmínu

Postup přípravy

Vypracujeme kynuté těsto a necháme vykynout. Rozdělíme na cca 25 - 30 kousků, ze kterých vyválíme dlouhé tyčinky, které ukládáme na plech. Necháme ještě nakynout a pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C 10 min., poté dopékáme na 150 - 160°C dokřupava. Z knihy Ruce v mouce.

...

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie