Zobrazit přihlášovací formulář

Grilování

Přidat recept

Grilování s vůní Indie

0.0
Grilování s vůní Indie

Potřebné ingredience

1 lžička sušeného drceného zázvoru
1 lžička cuminu
20 kuliček koriandru
2 lžičky kurkumy
Špetka skořice
6 plátků vepřového masa

Postup přípravy

Do hmoždíře si dáme zázvor, cumin, koriandr a vše rozdrtíme na prášek. Rozdrcené koření dáme do mističky, přidáme kurkumu, skořici promícháme a touto kořenící směsí bohatě posypeme plátky vepřového masa z obou stran. Okořeněné maso nejlépe zavakuujeme do fólie a dáme přes noc rozležet do chladničky.
Druhý den maso vyndáme 2 hodiny před grilováním z chladničky a ogrilujeme z obou stran na rozpáleném grilu. Hotové maso necháme na talíři chvíli odpočinout, mírně osolíme a podáváme s chlebem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie