Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Ptáčci

0.0
Ptáčci

Postup přípravy

Plátky roštěné naklepu,osolím,opepřím,potřu hořticí a zamotám do nich plátek anglické,plátek steril.okurky a plátek vejce na tvrdo.Zavážu nití.Takto hotové rolky osmahnu na cibulce a podleju vodou,dusím do měkka.Do omáčky přidám kostku bujonu.Nakonec zahustím trochu hl.moukou.Podávám s rýží,knedlíkem nebo i bramborem,jak kdo chce.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

onasi 16. 5. 2008, 8:28
na neděli? *-) To bych ještě stihla přijet... ;-) ;-) ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie