(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Oblíbené černé trubičky
Potřebné ingredience
350 g hladké mouky, 150 g moučk. cukru, 180 g másla, 70 g mletých ořechů, 1 vejce, 1 žloutek, 1 lžíce kakaa.
Postup přípravy
Na vás si prosijeme mouku, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto, ze kterého vyválíme plát o síle cca 2 mm.
Poté rádýlkem z těsta vykrájíme obdélníky o velikosti cca 4 x 6 cm a natáčíme je na úzké kovové trubičky.
Dáme na potřený plech a pečeme asi 10 minut. Po upečení je prakticky ihned sundáváme z trubiček.
Vychládlé poléváme rozpuštěnou čokoládou a plníme krémem, popř. pařížskou šlehačkou.
Poté rádýlkem z těsta vykrájíme obdélníky o velikosti cca 4 x 6 cm a natáčíme je na úzké kovové trubičky.
Dáme na potřený plech a pečeme asi 10 minut. Po upečení je prakticky ihned sundáváme z trubiček.
Vychládlé poléváme rozpuštěnou čokoládou a plníme krémem, popř. pařížskou šlehačkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Nadys
(upraveno)
1. 12. 2017, 19:57
dasa159
(upraveno)
29. 3. 2007, 14:27
doby den prosim vas kolko trubiciek urobite z jednej davky??