Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Domácí paštika

0.0
Domácí paštika

Potřebné ingredience

kachní játra (mohou být i jiná), bůček, cibule, česnek, koření dle chuti (paštikové koření, bazalka, sůl, pepř, provensálské koření, sekané mandle).

Postup přípravy

Bůček upečeme v troubě na cibulce. Rozmixujeme se syrovými játry. Ochutíme kořením. Vše záleží na vaší momentální chuti. Vše dobře promícháme a nandáme do skleniček. Ty pak vložíme do hrnce a vaříme cca 1,5 h při 100 stupních. Já dávám vodu pouze na dno, sterilizuji v páře.
Poměr bůčku a jater je přibližně 1:1.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie