(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Buchta Fešák
Potřebné ingredience
Těsto: 1 hrnek cukru, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek mléka, 2 vejce, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 2 lžíce kakaa
Krém: 2 měkké tvarohy, trochu mléka, 2 vejce, 2 balíčky vanilkového pudinku, 2 vanilkové cukry + cukr dle chuti, trocha rumu
Postup přípravy
Všechny sypké suroviny smísíme, přidáme vejce, olej, mléko a promícháme. Rozetřeme na vyšší plech vyložený pečicím papírem. Suroviny na krém utřeme dohladka (mléko přidáváme postupně a opatrně, aby krém nebyl moc řídký). Krém lžící nepravidelně navrstvíme na rozetřené těsto. Vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme cca 15-20 minut.
Příprava koláče je velmi jednoduchá, nezabere moc času a výsledek je opravdu efektní.
Příprava koláče je velmi jednoduchá, nezabere moc času a výsledek je opravdu efektní.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Eerinka
(upraveno)
29. 1. 2014, 19:08
Ne suprová, děláme často
mamculda
(upraveno)
19. 12. 2010, 15:01
tak jsem zvědavá jaký bude jen jsem neměla tvaroh tak jsem dala mascarpone