Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Vepřová kýta v sýrovém oblečku

0.0
Vepřová kýta v sýrovém oblečku

Potřebné ingredience

Ingredience: 1 kg veprove kyty, Hermelin, platkovy syr, Romadur, 4 velke zampiony, 1 sladka smetana, 2 cibule, cesnek, cervena paprika, olej, sul, mouka

Postup přípravy

Postup: Kytu nakrajime na platky, naklepeme, posolime, posypeme cervenou paprikou, obalime v mouce a osmazime na rozpalenem oleji. Potom platky naskladame na pekacek a pokryjeme smesi z cibule, cesneku a zampionu, ktere jsme orestovali na oleji. Dame do trouby, podlejeme trochou vody, 3 lzicemi smetany a dame zapect asi 30 minut na 160 °C. Ke konci peceni poklademe platkovym syrem, ktery nechame na mase roztavit. Na panvicce orestujeme drobne nakrajenou cibuli, pridame na kosticky nakrajeny Hermelin a Romadur, nechame rozpustit a spojime 3 lzicemi smetany. Na taliri platek masa touto smesi pokryjeme.
Podavame s brambory nebo hranolky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cernatana 5. 12. 2011, 8:21
(Y) :-) (Y) :-) (Y) Mňamóózní!!!!! (pl) (pl) (pl)...já tedy nedala žampiony,ale vážně dobrota!!!!I (svatba) chválil,že je to vychytané (H) ,-) (H) (L) (L) (L)
Mmyška 20. 2. 2010, 13:15
Kati děkuju vám moc za výborný recept,právě jsme ho měli na oběd. Všem nám moc chutnalo,i když jsme neměli žampióny,tak to bylo i bez nich výborné. Děti se taky oblizovali (L) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie