(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Vepřová játra v srnčím hřbetu
Potřebné ingredience
500g vepřových jater,1 smetana ke šlehání,3 vejce,sůl,sádlo na vymazání formy
Postup přípravy
Játra odblaníme a umeleme.Smícháme s vejci a šlehačkou-osolíme.Formu na srnčí hřbet vymažeme sádlem -nalijeme směs a pečeme na 160°C asi 45 min.PZ podávat můžeme s chlebem ale i s bramborovou kaší/ vhodné i pro děti/.
připravená směs k pečení
upečeno a můžeme podávat
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Renčazhor
(upraveno)
23. 11. 2017, 20:41
Děkuji za tip, neznala jsem, vyzkoušela a Moje zkušenost - hřbet je skutečně tak na směs z 500 g jater, já měla ca 700 g jater, vešlo se to sice do hřbetu, ale tekutina, než ztuhla, šla vrchem, takže jsem si zaprasila troubu, já trouba Pekla jsem o něco déle. Hřbet jsem nevymazávala, nýbrž vyložila plátky slaniny. Dopořučuji, chuťově a po vyklopení i na pohled. S bramborami a ledovým salátem prima oběd, novinka.
Nadys
(upraveno)
21. 11. 2017, 14:35
nekup to
(upraveno)
25. 11. 2015, 20:11
jako tohle vypadá velmi jedle, o víkendu vyzkouším, tedy jestli se k tomu dostanu
laskonka333
(upraveno)
17. 5. 2013, 13:03
trojcata
(upraveno)
17. 5. 2013, 12:44
tak to je luxus,ještě chci vyzkoušet nastrouhaný sýr tam přidat
xvendik
(upraveno)
6. 5. 2012, 23:04
určitě vyzkouším.Je to něco jiného.
chalupnicka
(upraveno)
10. 5. 2012, 11:28
@xvendik
Zkuste Vendulko-je to trochu zase změna
lejdyKejt
(upraveno)
4. 7. 2011, 10:00
Minule velký úspěch Dnes si vyžádala opět
Jonáš7
(upraveno)
23. 9. 2010, 22:33
Petik 74
(upraveno)
23. 9. 2010, 21:24
Mám plnou promiňte,ale hubu slin !!!!! Zítra to vyzkouším!!!!!!!
chalupnicka
(upraveno)
24. 9. 2010, 8:02
@Petik 74
Zkuste-je to opravdu dobré a dá se to jíst teplé s br.kaší i studené z chlebíkem a třeba kys.okurkou.
jjjjezura
(upraveno)
23. 9. 2010, 21:06
mnam