Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Vepřová játra dušená na cibulce

0.0
Vepřová játra dušená na cibulce

Potřebné ingredience

Asi půl kila vepřových jater,2 cibule,sůl,pepř,drcený kmín, sádlo,hladká mouka

Postup přípravy

Játra opláchneme ve vlažné vodě,odblaníme a nakrájíme na nudličky.Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na kousku sádla,přidáme nudličky jater,opepříme a okořeníme drceným kmínem.Játra mícháme a osmahneme ve vlastní šťávě,pak podlijeme vlažnou vodou a dusíme přikryté poklici asi 20 minut . Necháme je vydusit do tuku ,zaprášíme hladkou moukou,osmahneme ,zředíme vlažnou vodou-rozmícháme a dusíme do měkka.Nakonec játra osolíme.Podáváme s dušenou rýží nebo vařeným bramborem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nadys 11. 6. 2016, 11:44
Dnes vařím (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie