Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Vepřové maso s hermelínem

0.0
Vepřové maso s hermelínem

Potřebné ingredience

Ingredience:
Plátky vepřové kotlety, koření ( sůl, pepř, nebo podle své chuti ), šunka, hermelín, broskev, plátkový sýr, slanina, olej ( lepší je olivový )
( je to dobré i s kuřecím masem )

Postup přípravy

Maso den předem naložíme do koření a oleje, aby bylo křehčí. Maso opečeme na pánvi, dáme do pekáče ( nebo skleněné zapékací mísy ), položíme na něj plátek šunky, půlku hermelínu ( který rozpůlíme na dvě kolečka, tou plísní na šunku ), broskev, zase šunku, plátek sýra a nakonec slaninu a dáme zapéct do trouby asi na 10 – 20 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sisi 1 22. 7. 2008, 21:01
Dnes jsem dělala jídlo k večeři,manžel posílá (Y) (Y) (Y) (Y) Je to opravdu dobré.Vyzkoušejte. (clamp) (clamp)
Brzda 23. 7. 2008, 7:46
@sisi 1 (F) (F) (F)Sylvo - jsem ráda,že jste si na (jidlo) (jidlo)..pochutnali...u nás je to také oblíbená bašta (sampus) (Y) (Y) (Y)...Marcela

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie