(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
rebarborovo - banánová mermeláda

Potřebné ingredience
1/2 kg rebarbory, 1/2 kg banánů, přípravek dr oetker 3:1, 350 g cukru, skořice
Postup přípravy
ovoce rozmixujeme ( podle chuti na hladko nebo já nechávám kousky hrubší aby to nebyla úplná kaše )dáme do pekárny pustíme program marmeláda a naplníme skleničky které otočíme dnem vzhůru marmošenka je vynikajííícíííí, obměna ... místo banánů 1/2 kg jablíček
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kuželinda
(upraveno)
8. 1. 2011, 21:10
zajímavý recept - zajímalo by mě jakou má chuť - jestli je nakyslá a jestli má výraznou chuť nebo jestli je mdlá třeba jako broskvová???



nahlásit

krejculinek
(upraveno)
11. 1. 2011, 18:51
@Kuželinda
reboška je hooodně kyselá takže banány to krásně ztlumí, byl to vlastně pokus udělala jsem jen reboškovou marmošku a ta nešla fakt skoro jíst byla strašně ostrá, takže jsem ji používala třeba jen lžíci do těsta na perník a příští várku jsem udělala s banány a marmoška je suprová taková navinulá a opravdu moc dobrá

nahlásit

Mandy1972
(upraveno)
12. 7. 2009, 15:18
Marti,marmeládu už mám hotovou a je super
Vyzkouším ji na palačinky


nahlásit

krejculinek
(upraveno)
16. 7. 2009, 8:13
@Mandy1972
jsem ráda

nahlásit

EliM111
(upraveno)
22. 7. 2008, 22:23
pro neznalé, ta rebarbora a banány se mixují? a ten přípravek dr oetker je co?




nahlásit

krejculinek
(upraveno)
23. 7. 2008, 8:41
@EliM111
je to malý pytlíček nějaký želírovací přípravek dělá se 1:1, 2:1, 3:1 přičemž si můžete vybrat takový jak chcete sladkou marmošku ( udává to poměr cukru a ovoce přičemž ten 3:1 je nejméně cukru, ten používám já do toho 1:1 je kilo cukru kilo ovoce ) ano rebošku i banány trochu rozmixuju ale nedělám úplně na kaši, jen takovým tím pulsovým spínačem párkrát projedu

nahlásit

EliM111
(upraveno)
23. 7. 2008, 13:13
@krejculinek
děkuji moc, vyzkouším, rebarboru máme



nahlásit

krejculinek
(upraveno)
23. 7. 2008, 20:29
@EliM111
snad bude chutnat

nahlásit

Jitka.A
(upraveno)
22. 7. 2008, 22:19
Marti, marmoška je super, už jsem ji udělala a moc chutná. Díky za bezva receptík.


nahlásit

krejculinek
(upraveno)
23. 7. 2008, 8:44
@Jitka.A
jé díky moc jsme ráda, že vám chutná, já obvykle dělám palačinky, promáznu tvarohem a na to tuhle marmošku a je to bááááseň



nahlásit

Eillee
(upraveno)
20. 7. 2008, 11:22
Nikdy jsem marmeládu nezkoušela, tak se zeptám - jak dlouho vydrží takováhle nezavařená? Jinak určitě zkusím, rebarboru mám ráda
.

nahlásit

krejculinek
(upraveno)
20. 7. 2008, 17:42
@Eillee
se zavařením není žádný problém nalejete do skleniček a otočíte dnem vzhůru a je to
zbytky nezavařené mám v plastikové mističce v ledničce a mám už tam asi měsíc třešnovou a je oká




nahlásit