Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

jahodový dezert

0.0
jahodový dezert

Potřebné ingredience

Připravíme si 40 deka jahod, dvanáct deka moučkového cukru, šťávu z jednoho citronu, sáček želatiny, dvě a půl deci smetany ke šlehání.

Postup přípravy

Jahody omyjeme a rozmixujeme společně s cukrem a citronovou šťávou. Želatinu namočíme v deci vlažné vody, vmícháme spolu s ušlehanou smetanou do jahod. Formu na biskupský chlebíček vyložíme potravinářskou fólií, nalijeme do ní jahodovou směs a uložíme do chladničky. Ztuhlý dezert vyklopíme na tác, sejmeme fólii, ozdobíme šlehačkou a kousky jahod (pro dospělé můžeme přelít likérem).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie