Okurkový nálev
Potřebné ingredience
1 deko, 0,5 l octu, 1,75 l vody, 1 hrnek (0,25l) cukru, 30ks cukerínu
Postup přípravy
K tomuto jednoduchému a léty osvědčenému nálevu na okurky jsme se po různých dalších chuťových variantách (nálevech) vrátili a nedáme na něj dopustit.
Deko uvaříme dle návodu na obalu (ocet+voda) a přidáme cukr s cukerínem. A dáme vychladit. Do sklenic s okurkami přidáváme pouze kopr a kousek cibule. Sterilizovat 20min při teplotě vody těsně pod bodem varu.
Deko uvaříme dle návodu na obalu (ocet+voda) a přidáme cukr s cukerínem. A dáme vychladit. Do sklenic s okurkami přidáváme pouze kopr a kousek cibule. Sterilizovat 20min při teplotě vody těsně pod bodem varu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé