(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Domácí hořčice ,výborná ke grilovanému masu !!!!!!!!!!!!

Potřebné ingredience
1 kg paprik ,1kg rajčat , 1/2kg cibule ,2dcl oleje ,1 dcl octa ,5 feferon ,10 dkg cukru ,7 dkg soli
Postup přípravy
Vše nakrájíme a na oleji jsem osmahla malinko cibuli ,přidala zeleninu a koření a nakonec ocet . Dusíme celkem 1 hodinu . Potom necháme vychladnout a rozmixujeme . Přepasírujeme přez cedník a plníme do skleniček . Sterilujeme ještě 20 minut .
Je opravdu moc dobrá a my ji mám rádi ke grilovanému masíčku .
Foto: Nemám už ve skleničce ,toto je poslední zbytek :o)
Je opravdu moc dobrá a my ji mám rádi ke grilovanému masíčku .
Foto: Nemám už ve skleničce ,toto je poslední zbytek :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
michalka30
(upraveno)
1. 7. 2009, 16:54
Prosim jaký papryky tam dáváte a kolik je asi skleniček.



nahlásit

haninka74
(upraveno)
24. 8. 2009, 18:16
@michalka30
Papriky jakékoliv ,žlutté ,bílé , červené i zelené prostě co sklidím z folníku.Kolik je skleniček si už nepamatuju já to nikdy nepočítám

nahlásit